Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Afellay in selectie Oranje tot 20

9 mei 2005 20:47

Trainer Foppe de Haan heeft PSV'er Ibrahim Afellay bij de selectie van het Nederlands elftal onder 20 jaar gehaald. Dat team neemt deze zomer in eigen land deel aan het WK. De 19-jarige Afellay speelde de laatste weken regelmatig in het eerste elftal van de landskampioen. Hij speelde zich in de kijker bij de bondscoach. Afellay heeft zowel de Nederlandse als Marokkaanse nationaliteit. Hij weet nog niet of hij voor Marokko of Nederland wil spelen. De Haan heeft de talentvolle middenvelder toch maar bij zijn spelersgroep gehaald. Oranje tot 20 jaar speelt dinsdag een oefenwedstrijd tegen FC Zwolle. Ook Frank van der Struijk en Germain Augustien van Willem II zijn geslecteerd.

Meer op




Tags

afellay oranje haan augustien foppe geslecteerd marokko nationaliteit nederland struijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte