Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Vaart: PSV afgezegd; dat kan ik Ajax fans niet aandoen

11 mei 2005 23:05 - Die Welt

Verslaggever: RvN

In Die Welt heeft Rafael van der Vaart zelf laten weten PSV definitief te hebben afgezegd. "Feit is dat ik Nederland zal verlaten. PSV heb ik afgezegd, Dat kan ik de Ajax fans niet aandoen. Daarbuiten is het ook tijd om iets nieuws te leren kennen."

De middenvelder ziet HSV wel zitten, al zal hij alle aanbiedingen naast elkaar liggen en de club kiezen waar hij het beste gevoel mee heeft. "De kansen op een keuze voor HSV zijn goed. HSV is een grote club., de Bundesliga behoort tot de beste competities van Europa en ik heb het gevoel dat ik met open armen ontvangen word. Dat werd me in het gesprek met het bestuur en de trainer zeer duidelijk. Voor mij is het belangrijk om te spelen. Mij is HSV bevallen, mijn vriendin is het bevallen, ik wil nu nog een keer met mijn vader Ramon naar Hamburg rijden. Ook zijn mening is voor mij erg belangrijk."

Meer op Die Welt




Tags

hsv aandoen vaart bestuur bundesliga daarbuiten hamburg nederland rafael welt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte