Transparent
Inloggen
Sluiten

Buscombi bekerfinale goedkoper en verkoopvoorwaarde soepeler [update: reactie fans]

13 mei 2005 18:05

Verslaggever: MP

Verschillende supportersgroepen van PSV hebben afgelopen zondag tegen De Graafschap een protestactie gehouden tegen het combibeleid van PSV dit seizoen en met de name voor de bekerfinale. De laatste dagen is PSV overstelpt met vragen van supporters inzake de verkoop van toegangskaarten. Het ging hierbij volgens PSV vooral om het feit dat er een (auto- en bus) combiverplichting geldt, er door Willem II meerdere kaarten verkocht worden aan werkelijk iedere supporter (ook zonder clubcard) ?n er een ander prijsbeleid geldt voor PSV supporters.

PSV meldt dat het na overleg heeft besloten dat er vanaf zaterdag 14 mei bij TicketBox drie kaarten per PSV (seizoen)-clubcard kunnen worden gekocht in plaats van ??n en dat de buscombi voor supporters die al hebben geboekt en van supporters in de eerstvolgende 25 bussen ? 5,- goedkoper wordt. Verder benadrukt PSV zoveel mogelijk supporters mee te zien reizen naar Rotterdam om PSV de Amstel Cup te zien winnen en dat de auto- en buscombi opgelegd is door de lokale autoriteiten van Rotterdam en niet omdat PSV dat wil.

Voor veel meer info zie:
- SupVer-PSV.nl
- PSV.nl

In een reactie laten de betrokken fans weten de reactie van PSV te waarderen, maar toch graag gezien hadden dat er meer kaarten beschikbaar waren gekomen voor de autocombi en dat er een omwisselpunt in de buurt van Rotterdam was geregeld.

De geplande actie voor het duel tegen Feyenoord zal uit onvrede met het totale combi-beleid gewoon doorgang vinden, aldus het statement van de fans.

Randstadphoolies.nl: statement




Tags

buscombi bekerfinale clubcard soepeler statement verkoopvoorwaarde amstel autocombi combi combibeleid combiverplichting feyenoord graafschap inzake omwisselpunt onvrede overstelpt prijsbeleid protestactie randstadphoolies supver ticketbox toegangskaarten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage