Transparent
Inloggen
Sluiten

Gomes dolblij met selectie; nog een jaar PSV

19 mei 2005 23:26 - Placar

Verslaggever: RvN

Gomes liet in een interview met het Braziliaanse Placar weten heel blij te zijn met zijn tweede selectie voor het Braziliaanse elftal. Nu is hij, terwijl alle Braziliaanse keepers fit zijn, achter Dida en Marcos gekozen als derde doelman. Hij hoopt dat hij zich dusdanig kan bewijzen dat hij volgend seizoen mee mag naar het WK in Duitsland.

Gomes gaf aan dat er contacten bestaan met andere clubs, maar dat het er vooralsnog op lijkt dat hij zeker nog een jaar bij PSV blijft aangezien hij nog een contract voor vier seizoenen heeft bij PSV en de ploeg hem niet laat gaan.

Hij verwacht de geboorte van een zoontje tussen 4 en 18 juni. Direct na de bekerfinale reist hij af naar Brazilie al zal hij hopen op een vroege geboorte aangezien op 15 juni de Confederations Cup begint in Duitsland. Volgens Gomes wordt zijn zoon geen keeper, maar een aanvaller 'om geld te verdienen'.

Meer op Placar




Tags

gomes dolblij duitsland geboorte bekerfinale confederations dida placar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage