Transparent
Inloggen
Sluiten

Spelregels KNVB voor Amstelcup finale

21 mei 2005 14:58 - Tilbo.com

Verslaggever: MP

De KNVB en de gemeente Rotterdam hebben een 10-tal belangrijke 'spelregels' opgesteld en deze naar beide finalisten van de Amstel Cup-finale opgestuurd om de reis naar en het verblijf in en om De Kuip/Rotterdam tot een groot voetbalfeest te maken. De voetbalbond rekent erop dat iedereen zich sportief en enthousiast zal gedragen om er zondag 29 mei een plezierige en onvergetelijke dag van te maken. Vanaf 15.00 uur staat er bovendien een uitgebreid voorprogramma in en om het stadion gepland.

De 10 belangrijke spelregels:
1. Voorkom fileleed en parkeerproblemen en kom met het openbaar of georganiseerd vervoer.
2. Alle supporters wordt geadviseerd op tijd naar het stadion te komen en uiterlijk een half uur voor de wedstrijd hun plaats in te nemen.
3. Blikjes/flesjes, vuurwerk, alcohol, verdovende middelen en professionele opnameapparatuur (foto/camera) mogen niet meegenomen worden het stadion in.
4. Alcohol is alleen toegestaan in horecagelegenheden en/of op terrassen. De terrassen zijn duidelijk herkenbaar afgeschermd van de openbare weg.
5. Nuttigen en verkopen van alcohol op de openbare weg is niet toegestaan. Verlaat het terras dus niet met uw alcoholische consumptie. De politie zal hier tegen optreden.
6. Personen die onder invloed van alcohol of drugs zijn, kan de toegang tot het stadion worden geweigerd.
7. Moedig uw favoriete ploeg enthousiast en positief aan. Eventuele kwetsende, beledigende en racistische spreekkoren zullen niet getolereerd worden.
8. Houd er rekening mee dat zakkenrollers ook naar voetbalevenementen komen.
9. Houd de stad en het stadion schoon. Gooi uw afval in de prullenbak.
10. Volg aanwijzingen van stewards, politie en andere officials altijd op.

Meer op Tilbo.com




Tags

alcohol spelregels knvb amstelcup terrassen aanwijzingen afgeschermd afval alcoholische amstel beledigende blikjes consumptie drugs fileleed flesjes foto gemeente getolereerd herkenbaar horecagelegenheden kuip kwetsende moedig nuttigen officials onvergetelijke openbaar opgestuurd opnameapparatuur parkeerproblemen plezierige prullenbak racistische schoon spreekkoren tal terras toegang verdovende vervoer voetbalevenementen voetbalfeest voorprogramma vuurwerk zakkenrollers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte