Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV sluit competitie af met 0-0

22 mei 2005 16:23

Zonder de geschorste Van Bommel en de geblesseerde Alex en Ooijer, startte PSV vanmiddag aan de wedstrijd tegen Roda JC. Voor Van Bommel speelde de jonge Afellay, op rechtsback was daar uiteraard Lucius en in het centrum mocht Addo aantreden tegen zijn oude club (op huurbasis). Vogel speelde zijn laatste competitiewedstrijd voor PSV.

De wedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion bracht verder niet zoveel spektakel, zoals velen vantevoren hadden verwacht. Roda JC en PSV werkten het duel plichtmatig en in een gezapig tempo af. Voor beide clubs stond immers niets meer op het spel. Het bleef dan ook 0-0.Park was het dichtst bij een treffer, maar de Koreaan miste scherpte in de afronding. Dat was symbolisch voor de wedstrijd, waarin beide teams elkaar zoveel mogelijk spaarden. Roda JC, dat eerder dit seizoen met 2-0 won in Eindhoven, trof via Sonko in de openingsminuut de paal.




Tags

roda bommel aantreden addo afellay afronding dichtst gezapig koreaan lucius ooijer openingsminuut park parkstad plichtmatig scherpte sonko spaarden symbolisch vantevoren vogel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte