Transparent
Inloggen
Sluiten

Vijf records voor PSV

22 mei 2005 16:28

Met de 0-0 in Kerkrade heeft PSV een stokoud record van FC Twente ge?venaard: de Eindhovenaren hielden dit seizoen maar liefst 23 keer de nul. De Tukkers deden dit in 1971-1972. Zij kregen toen in totaal overigens slechts 13 treffers tegen; PSV nu 18. Dat is w?l een clubrecord.

Het derde record dat PSV vandaag pakte was dat het nu een heel seizoen ongeslagen is in uitwedstrijden. Dat gebeurde nog nooit in het bestaan van de club. Record vier heeft hiermee te maken: PSV is nu 21 uitduels op rij ongeslagen. Dat record stond op 20. Het eredivisierecord staat met 25 op naam van Ajax. Volgend seizoen kan de Amsterdammers dus n?g een record afhandig gemaakt worden

Het vijfde record betreft slechts een evenaring: PSV behaalde dit seizoen 87 punten. Dat deden de Eindhovenaren al ??n keer eerder.




Tags

records afhandig clubrecord eredivisierecord evenaring kerkrade stokoud twente uitduels venaard

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte