Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters ontwerpen "Mark bedankt en welkom terug"-kalender

27 mei 2005 17:33 - PSV Netwerk forums

Op de PSV forums is in de afgelopen weken een uniek afscheidscadeau voor een vertrekkende PSV-speler tot stand gekomen. Na de uitspraak van Mark van Bommel dat hij na zijn dienstverband in Barcelona heel graag weer terug zou willen komen bij PSV, is het idee ontstaan om hem een scheurkalender te geven die aftelt naar het moment van zijn terugkeer. Forumleden Brabantboer en Linda hebben daartoe de vele berichten die in zijn afscheidstopic stonden verzameld, en opgesierd met vele foto's verwerkt tot een echte kalender.
Komende zaterdag zal de kalender na de training aan Mark overhandigd worden. Zo zal van Bommel op elke dag van het jaar weten hoe lang hij nog moet wachten voordat hij weer als PSV-speler op de vertrouwde velden van de Herdgang zal verschijnen.
Een kleine impressie van de scheurkalender is te vinden op de PSV forums

Meer op PSV Netwerk forums




Tags

kalender bommel ontwerpen scheurkalender afscheidscadeau afscheidstopic aftelt barcelona brabantboer dienstverband forumleden foto herdgang impressie linda opgesierd overhandigd vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte