Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Erwin Koeman nieuwe trainer Feyenoord

27 mei 2005 22:52

Erwin Koeman verruilt RKC Waalwijk voor Feyenoord. Hij volgt daar de vertrokken Ruud Gullit op als trainer. Dat heeft de Rotterdamse club vrijdagavond bekendgemaakt. Koeman, die een doorlopend contract had bij RKC, tekende een contract voor twee jaar bij de Rotterdamse club. Koeman (43) begint op 1 juli aan zijn nieuwe klus. Hij stond bovenaan de verlanglijst van de club en is de enige trainer met wie Feyenoord na het vertrek van Ruud Gullit heeft onderhandeld. Zaterdagmiddag wordt hij in De Kuip aan de pers voorgesteld. Koeman voelt zich vereerd met de kans die hij krijgt in Rotterdam. "Ik ben enorm trots dat een club als Feyenoord bij mij terecht is gekomen. Het is een fantastische uitdaging om in Rotterdam aan de slag te gaan. Het feit dat de directie van zo'n megaclub vertrouwen in mij heeft, doet me ontzettend goed", reageerde hij op de website van Feyenoord.

Meer op




Tags

feyenoord koeman erwin gullit rkc doorlopend kuip megaclub verlanglijst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte