Transparent
Inloggen
Sluiten

Veiligheidsmanager: 'Rotterdamse regeling hypocriet'

28 mei 2005 11:49

Verslaggever: MP

In het Eindhovens Dagblad stond vandaag een groot artikel over het massaal ontduiken van de verplichte combiregeling door PSV-fans voor de bekerfinale. Vele PSV-supporters zouden volgens de krant kaarten via andere wegen hebben gekocht. Omdat ook fans van andere clubs via hun clubkaart of met een kaart voor de wedstrijden van Oranje tickets konden kopen, voorziet de PSV-aanhang zondag in de Kuip 'toestanden' en 'een grote puinhoop'. Veiligheidsmanager Frank Wijnveld stelt uitdrukkelijk dat Burgermeester Opstelten de combiregeling heeft ge?ist.

"Ik weet dat fans er anders over denken, maar PSV is echt geen voorstander van zoveel mogelijk combi's. Dat kost ons alleen maar extra werk", aldus de manager Veiligheidszaken bij PSV. Juist vanwege de mix van een combi voor de supporters van PSV en Willem II en de vrije verkoop voor andere voetbalfans in het land noemt Wijnveld de Rotterdamse regeling hypocriet. "Het gaat om twee Brabantse clubs die elkaar niet naar het leven staan. Maar wij moeten moeilijk doen. Maar ja, de burgemeester maakt de dienst uit. Dan kun je nog wel of niet gaan. Maar duidelijk is dat de maatregelen niet juist zijn."

Meer op




Tags

hypocriet regeling veiligheidsmanager combi combiregeling wijnveld aanhang bekerfinale burgermeester clubkaart ist kuip ontduiken opstelten oranje puinhoop toestanden uitdrukkelijk veiligheidszaken voetbalfans voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage