Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel, Ooijer, Bouma en Vennegoor niet mee naar Finland

5 juni 2005 16:09 - nos teletekst

Verslaggever: R, miss_vennegoor_rules

Bondscoach Marco van Basten neemt Mark van Bommel niet mee naar Helsinki, waar woensdag de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland wordt gespeeld. Het is onduidelijk waarom Van Basten niet langer een beroep op de middenvelder wil doen. Zelf gaf de voetballer direct na de wedstrijd tegen Roemeni? aan dat hij niet geblesseerd is. De bondscoach wisselde hem in dat duel al na 50 minuten omdat hij ontevreden was over diens spel.

Naast Van Bommel vallen ook de PSV'ers Vennegoor of Hesselink, Bouma, Ooijer af. Dit drietal PSV-ers moest tegen Roemeni? ook al op de tribune plaatsnemen. Tegenover de afvallers staat de rentree van Phillip Cocu. De middenvelder van PSV kon tegen Roemeni? niet meespelen, maar is inmiddels voldoende hersteld om opgenomen te worden in de selectie voor het duel tegen Finland. Naast Cocu is alleen nog Theo Lucius van de halve finalist van de Champions League van de partij.

Meer op nos teletekst




Tags

bommel finland bouma ooijer roemeni vennegoor basten cocu beroep helsinki hesselink lucius

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis