Transparent
Inloggen
Sluiten

Bookmaker: PSV favoriet voor 2005/2006

9 juni 2005 12:18

Verslaggever: RvN

Het seizoen is nog nauwelijks afgelopen of er kan alweer gewed worden op de kampioen van het volgend seizoen. PSV is favoriet bij MrBookmaker. In het geval van een gok op de Eindhovenaren wordt bij succes 1,9 keer de inleg uitgekeerd. Ajax volgt op korte afstand met een quote van 2,2. Feyenoord is nummer drie, voor een gok op de Rotterdammers wordt 5,5 keer de inleg uitbetaald. Voor elke andere club wordt 40 keer de inleg uitbetaald.

Inmiddels kan er onder andere uiteraard ook gegokt worden op het WK onder 20. Nederland is niet de favoriet dus er kan redelijk verdiend worden met weddenschappen op Oranje.

Indien je je via deze link registreert mag je voor 15 euro risicoloos wedden. Indien je 15 euro inzet en je verliest de weddenschap dan krijg je je 15 euro terug. Komt jouw voorspelling wel uit, dan is het kassa. Een win-win situatie dus. Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden van MrBookmaker als je je aanmeldt via deze link op het Netwerk.

Meer op




Tags

inleg bookmaker mrbookmaker feyenoord gegokt gewed kassa nederland oranje risicoloos wedden weddenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte