Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Van Bommel zal knokken voor rentree

10 juni 2005 20:28

Mark van Bommel piekert er niet over zelf te bedanken voor Oranje. De PSV'er, die vrijdag wordt gepresenteerd bij zijn nieuwe club Barcelona, zal knokken voor een rentree. Hij gaat er alles aan doen om de eindronde van het WK voetbal in 2006, zijn eerste grote toernooi, te bereiken.

De voor het Nederlands elftal gepasseerde middenvelder zei donderdag in het NOS Sportjournaal dat hij zich bij FC Barcelona zo goed wil profileren dat bondscoach Marco van Basten niet om hem heen kan.

Op de kritiek van Van Basten op zijn spel in het duel met Roemeni? wilde Van Bommel niet nader ingaan. "Ik weet wat hij gezegd heeft en daar moet ik iets mee doen. Dat doe ik niet via de pers", zei de Limburger. Hij voegde er aan toe natuurlijk teleurgesteld te zijn over het besluit van Van Basten hem thuis te laten voor Finland, maar niet boos. "Als de trainer vindt dat ik het niet goed doe, moet ik me daarin schikken."




Tags

bommel basten barcelona eindronde finland gepasseerde limburger nos oranje piekert profileren roemeni sportjournaal voegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte