Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitblinker Vonlanthen kan Zwitserland tegen Brazilie niet aan succes helpen; loopt handblessure op

15 juni 2005 20:51

Verslaggever: RvN

In het eerste WK duel was Johan Vonlanthen nog beslissend voor Zwitserland onder 20. Datzelfde kon hij woensdag niet herhalen in de tweede interland tegen Brazilie. Zwitserland ging met 0-1 onderuit. Vonlanthen speelde de gehele wedstrijd. Zwitserland zal nu een goed resultaat moeten behalen in de derde wedstrijd om door te gaan.

Johan Vonlanthen was wel een van de uitblinkers in het duel, waarin Zwitserland het betere van het spel had tegen Brazilie. De Braziliaanse ploeg kreeg na afloop veel kritiek voor het harde spel. Ook Vonlanthen werd daarvan het slachtoffer. een tegenstander ging op zijn hand staan. Hij kon na verbonden te zijn het duel wel uitspelen. Volgens Vonlanthen was het resultaat volledig tegen de verhouding in en mocht Brazilie door hun spel eigenlijk geen aanspraak op de winst maken.

Meer op




Tags

vonlanthen zwitserland handblessure aanspraak herhalen slachtoffer uitblinkers verhouding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage