Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink heeft geen interesse voor Chilenen

15 juni 2005 22:17

Verslaggever: RvN

Chileense media staan bol van een interview dat Guus Hiddink na de afstraffing van Chili tegen Spanje heeft gegeven. De PSV coach en technisch directeur liet weten geen interesse te hebben voor talenten van het Chileense elftal. Hiddink was zeer teleurgesteled ove rhet spel van de Chilenen. Volgens de PSV coach zijn zij niet klaar voor het Europese voetbal. "Om in het moderne voetbal mee te kunnen moeten zij sneller en meer fysiek voetbal kunnen spelen. Om goed in Europa te zijn is het nodig om een atleet te zijn." Op dat vlak zakten de Chilenen tegen Spanje door de mand volgens Hiddink. "Op het WK is het podium om te bewijzen dat je boven de middelmaat uitsteekt. Dat deed er geen bij Chili" aldus een overduidelijke Hiddink.

De woorden krege mede zoveel aandacht omdat de afgelopen periode het Chileense talent Matias Fernandez met PSV in verband werd gebracht. Die berichten werden versterkt door uitlatingen van Salazar dat PSV hem volgt.

Meer op




Tags

hiddink chilenen chileense chili atleet bol fernandez krege mand matias middelmaat ove rhet salazar teleurgesteled uitsteekt zakten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage