Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in verband gebracht met jonge Chileen en jonge Turk

20 juni 2005 22:37

Verslaggever: RvN, evv

PSV is de afgelopen dagen in buitenlandse media in verband gebracht met twee jonge talenten. Volgens La Tercera zou PSV nadrukkelijk interesse hebben in de 16-jarige Mauricio Islas. De verdediger komt uit voor Universidad Catolica. De krant weet zelfs al een transfersom van 300.000 dollar te melden, waarbij de Chileense club 20% van de transferrechten zou behouden.

In bijna alle Turkse media werd PSV de afgelopen dagen in verband gebracht met aanvaller Ergin Kele?. Ook Galatasaray en Besiktas zouden geinteresseerd zijn in de 18-jarige aanvaller. Hij is de jongste speler van Turkije op het WK onder 20. Of de interesse serieus is of slechts gebaseerd op de aanwezigheid van Hiddink bij een duel van Turkije is onduidelijk. De Turk speelde het eerste (verloren) duel tegen China) de volledige 90 minuten mee. Daarna kwam hij niet meer in actie voor Turkije. In de 1/8 finale spelen zij als beste nr 3 tegen Spanje.

Meer op




Tags

turk turkije chileen aanwezigheid besiktas catolica chileense china ergin galatasaray hiddink islas kele mauricio tercera universidad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage