Transparent
Inloggen
Sluiten

Veiligheidsmanager heeft alle vertrouwen in PSV-fans

24 juni 2005 00:17

Veiligheidsmanager Frank Wijnveld heeft alle vertrouwen in het publiek van PSV. Bij de eerste sloopwerkzaamheden van de hekken rond het speelveld van het Philips stadion blikte verslaggever Rogier van Son van Omroep Brabant nog even terug op problemen tijdens de UEFA-Cupwedstrijd PSV-Kaiserslautern van enkele jaren geleden. Maar volgens Frank Wijnveld is het Eindhovense publiek nu wel klaar voor een stadion zonder hekken.

"Gedurende vele seizoenen hebben de PSV supporters in binnen- en buitenland laten zien dat zij op een positieve manier de club steunen. In Engeland hebben wij meerdere wedstrijden gespeeld waarbij de supporters direct langs het veld zaten zonder dat er hekken tussen hen en het speelveld aanwezig waren. Dit leverde nooit een probleem op. Als dat in Engeland kan, dan kan het hier ook", aldus de Veiligheidsmanager van PSV.

Meer op




Tags

veiligheidsmanager hekken engeland wijnveld cupwedstrijd kaiserslautern rogier sloopwerkzaamheden son uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis