Transparent
Inloggen
Sluiten

Duel om Johan Cruijff Schaal definitief naar vrijdag 20.30 uur

27 juni 2005 19:13 - KNVB

Verslaggever: Luckycranes

De KNVB maakte zojuist bekend dat de Super Cup, het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Ajax, definitief van zondag 7 augustus is verplaatst naar vrijdagavond 5 augustus aanvang 20.30 uur. De oorspronkelijk vastgestelde wedstrijddatum van zondag 7 augustus zou tot complicaties kunnen leiden, indien Ajax in plaats van woensdag 10 augustus al op dinsdag 9 augustus zou moeten uitkomen in de voorronde van de Champions League. Er zit dan te weinig tijd tussen deze Europese wedstrijd en de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.

Omdat pas op 29 juli de loting van de voorronde om de Champions League wordt verricht en er dus niet eerder duidelijkheid kan bestaan, heeft de KNVB na overleg met beide clubs en de Amsterdamse politie nu al besloten de wedstrijd te vervroegen. De voorbereidingstijd voor zowel de organisatie als de politie zou na 29 juli te kort zijn. De KNVB is van mening dat in het belang van het gehele Nederlandse betaalde voetbal een Nederlandse club in Europees verband goed moet kunnen presteren en heeft Ajax derhalve de mogelijkheid geboden zich langer op deze internationale wedstrijd voor te kunnen bereiden.

Meer op KNVB




Tags

knvb voorronde aanvang complicaties vastgestelde voorbereidingstijd wedstrijddatum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje