Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV koos huur Ferreyra boven koop

29 juni 2005 21:28

Verslaggever: RvN

In de papieren uitgave van Voetbal International liet PSV voorzitter Westerhof weten dat Osmar Ferreyra voor PSV niet te duur was om te kopen. Plotseling liet CSKA echter weten dat hij ook te huur was. Volgens Westerhof was dat een meevaller omdat de club al bezig was met Simons en ook nog een spits wil halen.

Westerhof is net als Hiddink duidelijk gecharmeerd van Zuid-Amerikanen wiens combinatie van atletisch vermogen, kracht en talent succesvol blijkt in het hedendaagse voetbal. Hij gaf aan dat PSV geen Zuid-Amerikanen kan blijven aantrekken omdat de basis Nederlands moet blijven, maar de Argentijn hoeft niet de laatste Zuid-Amerikaan te zijn voor deze selectie, zo liet hij in VI optekenen.

Meer op




Tags

ferreyra huur westerhof cska hedendaagse hiddink meevaller optekenen osmar simons

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte