Transparent
Inloggen
Sluiten

Aanvallers in buitenlandse media in verband gebracht met PSV: Nakata en M?rcio Mossor?

5 juli 2005 18:28

Verslaggever: RvN

De afgelopen dagen werden twee aanvallend ingestelde spelers in buitenlandse media in verband gebracht met PSV, zonder dat er concrete bronnen werden genoemd. Naar aanleiding van de melding in het AD dat PSV zich zou kunnen gaan richten op een andere kandidaat dan Kalou, zou dit relevant kunnen zijn. In Japanse media wordt al enkele dagen PSV genoemd als een van de geinteresseerde clubs in de Japanner Nakata. De oorspronkelijke bron zou uit Italiaanse media komen, hetgeen we niet hebben kunnen achterhalen.

In Brazilie wordt PSV door de zaakwaarnemer van de aanvallende middenvelder M?rcio Mossor? genoemd als een van de clubs die interesse heeft getoond. Diverse topclubs in Brazilie worden al enige tijd in verband gebracht met de speler van Paulista, een van de revelaties van het afgelopen jaar in Brazilie. De zaakwaarnemer noemde ook Olympique Lyon als geinteresseerde ploeg.

Meer op




Tags

mossor nakata rcio kalou lyon paulista revelaties

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte