Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw twee spelers in verband gebracht met PSV: Spanjaard en Chileen

6 juli 2005 19:10

Verslaggever: RvN

In de afgelopen 24 uur maakten de meeste voetbalsites melding van de interesse voor M?rcio Mossor?. Alle berichten zijn echter gebaseerd op de bron die wij ook gebruikten. Meer informatie over het gerucht (wat het nog steeds is) is er nog niet vrijgekomen.
Inmiddels zijn er in de media wel weer twee andere namen in verband gebracht met PSV. Dit keer betreft het twee echte middenvelders.

Het Spaanse Marca komt met het bericht dat Guus Hiddink geinteresseerd is in Javi Fuego. Hij kwam het afgelopen seizoen uit voor Sporting Gijon in de tweede Spaanse divisie. PSV zou hem de laatste vier maanden gevolgd hebben via een contact van Hiddink in Spanje. Hans van der Zee zou zelfs trainingen van de Spaanse selectie bekeken hebben om de speler te volgen. Javi Fuego maakte de afgelopen zomer deel uit van een Spaanse selectie die deelnam aan de Juegos del Mediterr?neo, de Spelen voor landen rondom de Middelandse Zee. Tijdens dat toernooi was hij een van de uitblinkers voor Spanje dat het toernooi uiteindelijk wist te winnen.

In Chili meldde Las Ultimas Noticias dat het enige gerucht rond spelers van Universidad Catolica dat actueel lijkt te worden het gerucht is dat Jose Luis Villanueva in de belangstelling zou staan van PSV. De middenvelder was voor Chili actief op het WK onder 20 in Nederland. In hoeverre er daadwerkelijk interesse van PSV is, is maar de vraag. Op het WK onder 20 was Guus Hiddink behoorlijk negatief over de Chileense voetballers van wie op hem niemand indruk maakte vanwege o.a. het gebrek aan fysiek.

Meer op




Tags

hiddink chileen chili fuego javi catolica chileense deelnam gijon hans jose juegos marca mediterr middelandse mossor nederland neo noticias rcio sporting uitblinkers ultimas universidad villanueva voetbalsites

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte