Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink gisteren op sollicitatie bij Australische bond voor WK-rol ?

7 juli 2005 18:14

Verslaggever: RvN

De Australische krant The Australien suggereert dat Guus Hiddink kanshebber is om Australie te leiden op het WK in 2006, mocht het nationale elftal zover komen. Volgens de krant wilde de bond bevestigen noch ontkennen dat Hiddink kandidaat is. Vertegenwoordigers van de bond zouden gisteren in Londen interview hebben gehad met mogelijke kandidaten.

Hiddink heeft zoals bekend contractueel vastgelegd dat hij aan het einde van het seizoen, dat bij een eventueel kampioenschap al in april zou aflopen vanwege de play-offs, een nationaal elftal mag leiden op weg naar het WK. De link met Australie werd vervolgens snel gelegd toen duidelijk werd dat Guus Hiddink gisteren in het buitenland verbleef en pas na de training vandaag zou terugkeren.

Meer op




Tags

hiddink australische australie sollicitatie australien londen ontkennen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage