Transparent
Inloggen
Sluiten

Kezman uitgelaten na wereldgoal

27 september 2000 02:45

Verslaggever: NvdL

Mateja Kezman reageerde uitgelaten in een interview na afloop van het door PSV gewonnen duel tegen Manchester. Kezman bereidde de tweede goal voor en nam op weergaloze wijze de derde goal voor zijn rekening.

"Dit was zeker de beste wedstrijd die ik voor PSV heb gespeeld sinds mijn komst. Alles ging goed, je kan hier eigenlijk alleen maar van dromen om dit te doen tegen Manchester United. Het herinnerde me aan een wedstrijd die ik met Partizan speelde tegen Rode Ster, ik scoorde toen in de 90ste minuut. Die wedstrijd maakte mijn naam in Joegoslavi?, ik denk dat deze wedstrijd hetzelfde zal doen met me in Europa. " aldus de 21-jarige aanvaller.

"Het is feest in Eindhoven, het is een gekkenhuis in de straten. Ik heb alle vertrouwen in het behalen van de volgende ronde en misschien houdt het daar wel niet op. In ieder geval was het geweldig om een wedstrijd te spelen waar de bal vrijwel alles deed wat ik wilde. Manchester liet me veel ruimte en ik maakte daar gretig gebruik vanm" aldus de spits die de afgelopen periode nogal wat kritiek te verduren kreeg. Zijn 'performance' tegen Manchester heeft deze mensen de mond in ieder geval de komende tijd gesnoerd.

Meer op




Tags

kezman uitgelaten wereldgoal gekkenhuis gesnoerd herinnerde joegoslavi mateja mond partizan performance ster straten vanm weergaloze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage