Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer: 3 Engelse clubs voor Lee; PSV vraagt vijf miljoen euro

11 juli 2005 18:08 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: RvN

De zaakwaarnemer van Young-pyo Lee liet in het Eindhovens Dagblad weten dat PSV niet aan de financiele voorwaarden van Lee kan voldoen en dat de linksback daraom wil vertrekken. "De situatie is glashelder. Young-pyo wil PSV verlaten, dat heeft hij me duidelijk gezegd. Hij hoopt een goede club te vinden, waar hij conform zijn kwaliteiten zal worden beloond."

De interesse van Manchester United zou niet concreet zijn, wel die van als Newcastle United, Everton en Aston Villa en twee clubs van het vasteland. PSV zou het salarisniveau van de clubs uit de Premier League niet kunnen bieden.

Volgens de zaakwaarnemer vraagt PSV vijf miljoen euro voor Lee. "Veel teveel. Dat soort bedragen worden niet betaald voor een verdediger van 28 jaar. Als PSV meer vraagt dan vier miljoen kan Lee niet weg. Ik hoop dat PSV wil meedenken en meewerken. Dat is ook in hun belang. PSV heeft in Korea een geweldige naam als springplank voor jonge talenten. Lee kan daarvan als nieuw bewijs gelden. Zijn transfer kan het imago van PSV versterken."

Meer: Eindhovens Dagblad

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

lee pyo bewijs conform daraom everton glashelder imago korea newcastle salarisniveau springplank vasteland villa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage