Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink ook tijdens vakantie druk in de weer

11 juli 2005 22:03

Verslaggever: RvN

Sportweek komt dinsdag in haar wekelijkse uitgave met een interview met Guus Hiddink 'Het dondert en bliksemt in Eindhoven' waarin onder andere wordt gesproken over de vernieuwing die het elftal moet ondergaan en de spelers die nog moeten komen. Hiddink over eventuele aankopen: "Tijdens mijn vakantie ben ik druk aan het bellen geweest om het elftal verder te versterken zodat we weer om alle prijzen kunnen meedoen. Ik verwacht niet dat we afgelopen seizoen kunnen evenaren als het gaat om de resultaten, maar de ambitie is er."

Hiddink is op zoek naar een mix van ervaring en jonge spelers zoals vorig seizoen: "Ik wil niet alleen veulens hebben, de ploeg moet fundament hebben, mannen met ervaring. Er moet een mix zijn. Daarin is Timmy Simons belangrijk. Hij is een dragende speler, kan op twee, drie posities uit de voeten en heeft ervaring. Hij is een extraverte jongen naar zijn ploeggenoten toe en dat hebben we nodig."

Meer op




Tags

hiddink bliksemt dondert extraverte fundament simons sportweek timmy veulens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte