Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: Ooijer open voor Genoa

12 juli 2005 07:25

Verslaggever: RvN

In het Eindhovens Dagblad heeft Ooijer laten weten wel open te staan voor een transfer naar het Italiaanse Genoa. In tegenstelling tot berichten in Italie enkele dagen geleden zijn er nog geen onderhandelingen tussen de clubs gaande. "Op zich sta ik best open voor een nieuw avontuur. Op mijn leeftijd krijg je zo'n kans maar zelden. Als alles klopt, zie ik het wel zitten. Maar voor mij wordt het pas serieus als een club zich meldt bij PSV." De verdediger heeft nog een contract tot 2007.

Hiddink liet in een reactie weten dan in een lastige positie te zitten. De vraag is of hij Ooijer zo'n kans kan ontnemen, maar van de andere kant kan hij niet nog een basisspeler kwijtraken.

Meer op




Tags

ooijer genoa hiddink kwijtraken ontnemen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze tillman