Transparent
Inloggen
Sluiten

Grootste nederlaag van Manchester in zes jaar

27 september 2000 16:40

Verslaggever: NvdL

De dag na de wedstrijd zijn de gemoederen in Eindhoven nog steeds niet bedaard. PSV speelde het grote Manchester van de mat en liet het alle hoeken van het Philips Stadion zien. De dag erna pakken we nog eens de geschiedenisboekjes erbij en zien we dat de 3-1 nederlaag de grootste nederlaag van Manchester in de Champions League is geweest sinds zes jaar, toen het met identieke cijfers van G?tenborg verloor.

De Engelse kranten hadden geen goed woord over voor de prestatie van de mannen van Ferguson en prezen PSV aan alle kanten. Vooral het compacte spel op het middenveld en de snelle tegenaanvallen werden geroemd. Voor de goal van Kezman kwamen zelfs de Engelsen superlativen tekort. Beckham, die aan het eind van het duel spuugde naar scheidsrechter Merk, was bij de Engelsen wederom de gebeten hond. Evenals Ferguson overigens, die hevige kritiek kreeg voor zijn keuze om zes belangrijke spelers aan de kant te houden.

Een kleine greep uit de headlines van vandaag:

PSV put lights out on shadow Reds

PSV crushes United

Shock for United

PSV make life hell for the Red Devils

Kezman leaves United red-faced

Half-strength United trip up against PSV

Ferguson's gamble misfires

United pay price for resting key players

Meer op




Tags

ferguson kezman beckham bedaard compacte crushes devils faced gamble gebeten geschiedenisboekjes hell hevige hond identieke leaves life lights make misfires pay players prezen price reds resting shadow shock spuugde strength superlativen tegenaanvallen tenborg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage