Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: PSV laat Alex niet gaan; wel of geen noodclausule in contract Alex?

15 juli 2005 14:28

Verslaggever: RvN

In het Eindhovens Dagblad laat Westerhof weten de Braziliaan Alex absoluut niet te laten gaan. Inter zou interesse hebben en daar al met Chelsea over gesproken hebben volgens Italiaanse media. Hiddink bevestigde wel dat er iets speelt qua interesse. "Alex heeft bij PSV een contract tot 1 juli 2006 en daaraan valt niet te tornen" aldus Westerhof.

Het opmerkelijke is dat Westerhof in het Eindhovens Dagblad de geruchten tegenspreekt dat er een 'noodclausule' in het contract van Alex zou staan op basis waarvan Chelsea hem eerder zou kunnen overhalen naar de Engelse club.

Vanmorgen liet Guus Hiddink in het marathon interview met de VPRO uit zichzelf weten dat er een noodclausule zou zijn waarmee Chelsea hem al in de komende winterstop zou kunnen halen indien dat voor de Engelsen van belang zou zijn.

Meer op




Tags

noodclausule chelsea westerhof hiddink braziliaan inter marathon tegenspreekt tornen vpro

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte