Transparent
Inloggen
Sluiten

Verplichte buscombi voor Heracles Almelo - PSV

15 juli 2005 20:47 - SupVer-PSV.nl

Verslaggever: MP

Tot grote ontsteltenis van de Supportersvereniging PSV heeft de Burgemeester van de Gemeente Almelo de PSV supporters een verplichte buscombi voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo op zaterdag 13 augustus opgelegd. Als reden draagt Burgemeester Knip met name aan dat er het komende seizoen bij iedere club gekozen gaat worden voor 'zekerheid'. Voor de Supportersvereniging is de reden om uit gemakzucht verplichte combi's op te leggen onacceptabel.

In het belang van alle supporters in Nederland overweegt de Supportersvereniging dan ook in de bestuursvergadering van maandag om de Gemeente Almelo te dagvaarden in een kort geding om zo langs juridische weg te trachten deze onterechte combi ongedaan te maken. Ook PSV zelf heeft haar onvrede over de beslissing van de Burgemeester van Almelo kenbaar gemaakt. Middels een brief verzoekt zij de Burgemeester op haar beslissing terug te komen.

Een extra reden voor de Supportersvereniging om snel duidelijkheid te krijgen middels een juridische procedure is ook omdat de Vereniging van Nederlandse Gemeenten in de play-offs de beleidslijn gaat kiezen bij iedere wedstrijd een verplichte combi op te leggen. Zoals al aangekondigd tijdens de laatste forumavond (zie eerder bericht & Eindhovens Dagblad) zal de Supportersvereniging zich op alle mogelijke manieren hiertegen gaan verzetten.

Meer op SupVer-PSV.nl




Tags

almelo supportersvereniging buscombi combi heracles gemeente middels beleidslijn bestuursvergadering brief dagvaarden forumavond gemakzucht hiertegen kenbaar knip nederland ongedaan ontsteltenis onvrede procedure trachten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage