Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV speelt met 0-0 gelijk tegen Once Caldas

17 juli 2005 11:46

Verslaggever: RvN

PSV heeft het duel tegen Once Caldas uit Colombia met 0-0 gelijkgespeeld. Het was helaas niet te volgen via tv of internet vandaag. Olympique Lyon heeft met 2-1 gewonnen van de Koreanen en gaat daarom vanwege het doelpunt in de 1-1 tegen Once Caldas in de eerste wedstrijd aan de leiding in de poule. In het volgende duel spelen PSV en Olympique Lyon om een finaleplaats en dus om het vele geld.

De Zuid-Amerikaanse kampioen van 2004 was de betere ploeg, Edwin Zoetebier was uitblinker aan PSV kant.
PSV.nl heeft inmiddels een korte samenvatting van de wedstrijd vanuit Zuid-Korea.

PSV speelde in de volgende opstelling:
Zoetebier; Ooijer, Simons, Addo, Ferreyra; V?yrynen (75. Aissati), Bouma (70. Alex), Farf?n (56. Robert), Cocu (63. Lee); Beerens en Sibon.

PSV speelde met een ruit op het middenveld met Bouma als controleur en Farf?n als aanvallende schakel. Cocu was de aanvoerder van de Eindhovenaren.

Het duel wordt uitgezonden door Eurosport 2, de digitale zender van Eurosport die allen met een digitaal abonnement te bekijken is. Ook ESPN zendt het duel uit.

Meer op




Tags

caldas once bouma cocu eurosport farf lyon zoetebier abonnement addo aissati beerens colombia controleur digitaal espn ferreyra finaleplaats korea koreanen lee ooijer ruit samenvatting schakel sibon simons yrynen zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage