Transparent
Inloggen
Sluiten

Vandaag LIVE Olympique Lyon - PSV

20 juli 2005 08:20

Verslaggever: RvN

PSV speelt vanmiddag om 12.00 uur (Nederlandse tijd) in Zuid-Korea het laatste en beslissende poule duel in de strijd om de Peace Cup tegen het Franse Olympique Lyon. Het duel is live te zien op de open zender van Eurosport vanaf 12.00 uur. Voor diegenen die op het werk zijn, zullen we op PSV netwerk het duel natuurlijk ook bijhouden. Uiteraard kan het duel gevolgd worden via de PSV Chatbox.

Opnieuw Lyon dus, de ploeg die het al trof in de vorige editie van de Peace Cup en vorig seizoen in de kwartfinale van de Champions League. In beide gevallen trok PSV aan het langste eind. Dat zal het weer moeten doen om de finale te bereiken van de Peace Cup. Vanwege het mindere doelsaldo volstaat alleen een zege.

PSV trok naar Zuid-Korea vanwege de inkomsten. Het behalen van de finale is dus erg belangrijk omdat alleen de finalisten aantrekkelijke winstpremies tegemoet kunnen zien.

Meer op




Tags

lyon peace korea aantrekkelijke bijhouden chatbox diegenen editie eurosport langste volstaat winstpremies zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte