Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanden Stock haalt uit naar Ferguson

29 september 2000 11:13

Verslaggever: NvdL

Anderlecht president Roger vanden Stock heeft furieus uitgehaald naar Sir Alex Ferguson, de trainer van Manchester United. Verrast als hij was door de 3-1 zege van PSV op het grote Manchester United, veroordeelde hij het selectiebeleid van Ferguson.

In de Belgische krant Het Nieuwsblad zegt hij: "Wat Manchester gedaan heeft was absoluut oneerlijk tegenover de andere teams in de groep." De president kon eveneens de kritiek van Ferguson niet waarderen die na de wedstrijd tussen Manchester en Anderlecht op Old Traffor eveneens kritiek had op de opstelling van Anderlecht. Ferguson: "Ik begrijp niet waarom de enige speler van internationale klasse bij hun op de bank zat." Ferguson doelde hiermee op Aime Stoica.

Vanden Stock:"Het feit dat hij kritiek had op onze opstelling, en het feit dat hij ons een kleine club in Europa noemde zal ons extra motiveren. Manchester kan een heet welkom verwachten in Brussel over vier weken."

Meer op




Tags

ferguson stock vanden anderlecht aime brussel furieus motiveren nieuwsblad old roger selectiebeleid sir stoica traffor veroordeelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage