Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets piekert over Van der Doelen

30 september 2000 21:19 - Brabants Dagblad

Verslaggever: RvW

In het Brabants Dagblad laat Eric Gerets weten na te denken om Van der Doelen opnieuw een basisplaats te geven, mede met het oog op de volgende wedstrijd tegen manchester United. "Dat is iets waar ik zelf ook over pieker. Van der Doelen heeft mij veel denkwerk bezorgd. De mensen die van inzet en emotie houden in het voetbal, houden van Bj?rn van der Doelen. Ik vond dat het op ons middenveld heel goed klikte tussen Van Bommel, Vogel en Van der Doelen, die een hoop arbeid liep te verrichten. Voorin liep het ook al zo goed. We hebben tegen Manchester United bewegingsvoetbal laten zien. Zoals Kezman bijvoorbeeld aan die rechterkant speelde, dat beviel me goed. Dat vraagt om bevestiging." De kans lijkt dus ook groot dat van der Doelen tegen FC Groningen opnieuw een basisplaats kan bemachtigen.

Meer op Brabants Dagblad




Tags

gerets piekert arbeid beviel bewegingsvoetbal bommel brabants denkwerk groningen kezman klikte pieker verrichten vogel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage