Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: PSV-supporters mogen met eigen vervoer naar Heracles

3 augustus 2005 17:34

PSV-supporters kunnen volgende week met eigen vervoer naar de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Ze hoeven zich niet te houden aan de combi-regeling die burgemeester Knip van Almelo verplicht had gesteld aan de fans. De rechter in Almelo bepaalde dat woensdagmiddag in kort geding. De zaak was aangespannen door de supportersvereniging van PSV. De fans willen gewoon met hun eigen auto naar het stadion van Heracles kunnen rijden. Burgemeester Knip vindt dat het risico op rellen daardoor te groot is en stelde een combi-regeling in. Fans zouden dan hun auto buiten Almelo moeten parkeren en met de bus verder moeten reizen. De rechter vindt dat niet nodig omdat de angst voor rellen volgens hem onterecht is.




Tags

almelo heracles vervoer combi knip regeling rellen parkeren supportersvereniging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage