Teleurstellend verlies PSV2

2 oktober 2000 18:16

Verslaggever: NvdL

PSV2 heeft vanavond teleurstellend verloren van NAC2 op de Herdgang. PSV2, dat met maar liefst zeven A-selectiespelers aantrad kon niet voorkomen dat NAC2 de punten meenam naar Breda. PSV2 gaf een 2-0 voorsprong uit handen. Claudio zette PSV na 15 minuten op voorsprong waarna Cicilia na een kwartier de score verdubbelde. Vijf minuten voor rust scoorde Frank Broers de aansluitingstreffer.

Vlak na de rust scoorde NAC de gelijkmaker. Na een chaotische situatie belandde de bal alsnog in het doel. PSV kon vervolgens de wedstrijd niet meer naar haar hand zetten. In de 65ste minuut kreeg Fuchs tot overmaat van ramp zijn tweede gele kaart en moest PSV2 opnieuw in een thuiswedstrijd met tien man verder. PSV hield lang stand, maar kon niet voorkomen dat in de 90ste minuut Cond? alsnog de winnende treffer scoorde voor NAC.

Binnen niet al te lange tijd zal er op het wedstrijdenforum op het PSV Bulletin Board een wedstrijdverslag van dit duel te lezen zijn.