Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: terechte overwinning van Ajax

5 augustus 2005 22:33

Guus Hiddink sprak direct na afloop voor de microfoon van Langs de Lijn over een verdiende overwinning van Ajax. "Als je rustig analyseert moet je constateren dat we niet verdiend hadden om te winnen, ondanks de voorsprong. Ajax had een fase in de tweede helft duidelijk het betere van het spel. Deze uitslag was terecht."

"Een aantal spelers was goed, enkele anderen ondermaats." Hij haalde Bouma naar het middenveld en ging Simons naar achteren. "Dan heb je toch wat meer impulsen naar voren. We kunnen wat dat betreft verschillende varianten spelen. Het is duidelijk dat we nog niet klaar zijn. Een aantal moet nog scherper presteren. Verder is de selectie dun als we een aantal mensen niet aan boord hebben. We zullen nog moeten kijken wat mogelijk is op de markt. We kunnen nu de wedstrijd wel controleren, maar hebben in tegenstelling tot vorig jaar nu niet de macht om de verbinding naar voren te maken."




Tags

hiddink boord bouma controleren macht microfoon ondermaats scherper simons varianten verbinding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte