Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruggink wellicht w?l tegen Portugal

3 oktober 2000 09:01 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: NvdL

In tegenstelling tot eerdere berichten in de media is Bruggink niet afgevallen voor Oranje, maar moest hij zich wegens een enkelblessure, opgelopen in de wedstrijd tegen Groningen, afmelden voor Oranje. Louis van Gaal betreurt het feit dat Bruggink niet bij de selectie zit, hij speculeerde zelfs over een eventuele basisplaats naast Bruggink. "Wellicht dat hij tegen Portugal wel mee kan doen" aldus de bondscoach in het ED. PSV bevestigd deze visie van van Gaal. De blessure blijkt minder ernstig dan gedacht, de enkelbanden zijn enigzins opgerekt. Met voldoende rust moet het eenvoudig kunnen genezen.

Ook de blessure van vd Weerden blijkt mee te vallen. Gevreesd werd voor een scheur in een voetsbeentje, maar dit bleek gelukkig enkel een bloeduitstorting en een kneuzing te zijn. Vd Weerden kan snel de training weer hervatten.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

bruggink portugal gaal oranje weerden afgevallen afmelden betreurt bloeduitstorting enigzins enkelbanden enkelblessure genezen gevreesd groningen kneuzing opgerekt scheur speculeerde voetsbeentje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage