Transparent
Inloggen
Sluiten

Wil Porto Leandro verhuren? Sao Paulo?

11 augustus 2005 23:09

Verslaggever: RvN

PSV is er met Porto nog niet uit over de transfersom die PSV eist voor de Braziliaan Leandro. Maar hoeveel toekomst de middenvelder bij de club van Co Adriaanse heeft, is maar de vraag. Hij zou niet in de plannen van de Nederlandse trainer voorkomen. Het Portugese Maisfutebol meldt dat Sao Paulo, Cruzeiro en de Portugese clubs Sp. Braga en Boavista wel interesse zouden hebben om de middenvelder te huren.

In sommige Braziliaanse media, zoals Terra zou de vice-president van Sao Paulo hebben gemeld dat Leandro volgende week gepresenteerd zou kunnen worden bij de club als nieuwste aanwinst. De president van Cruzeiro ontkende in de Gazeta Esportiva in ieder geval dat zijn club concrete interesse heeft, vorig jaar informeerde het wel naar de middenvelder.

Meer op




Tags

leandro porto cruzeiro adriaanse boavista braga braziliaan eist esportiva gazeta informeerde maisfutebol terra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte