Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: weinig mogelijkheden voor versterking binnen Nederland

12 augustus 2005 23:10

Verslaggever: RvN

Guus Hiddink liet in het Eindhovens Dagblad
weten dat zijn ploeg minimaal nog een of twee aanvallend ingestelde spelers nodig heeft om een goede balans te vinden. Hij wil echter geen concessies doen aan het hoge niveau van PSV en dat beperkt de mogelijkheden enorm. "De wens van een dikke selectie is er nog steeds. Dat is noodzaak voor PSV. We proberen ook nog wel wat. Eigenlijk heb je nog drie, vier spelers nodig. Ik ben nog wel bezig om wat aanstormende jongens te krijgen."

"Het aanbod is gering (in Nederland, red), vaak is het ?net niet?. Of de prijs is te hoog. Ik wil geen concessies doen aan de standaard die bij PSV hoort. Er zijn wel wat spelers van 18, 19 jaar die nu nog onder die ondergrens zitten en erbij kunnen komen, maar veel mogelijkheden zijn er niet als je je ambities intact wil houden. Het WK voor junioren heeft ook weinig opgeleverd. Nederland heeft daar niet echt excellent gepresteerd. Een halve wedstrijd tegen Japan heeft voor euforie gezorgd, maar voor de rest viel het toch niet echt mee."

Lees het gehele interview in het Eindhovens Dagblad

Meer op




Tags

nederland hiddink aanstormende euforie excellent gering japan junioren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte