Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: dit komt stevig aan; mentale kracht nodig om om te gaan met tegenslagen

13 augustus 2005 22:59

Guus Hiddink liet na afloop voor de microfoon van Langs de Lijn weten dat het beeld van de wedstrijd eigenlijk de gedachten die er al waren over dit PSV zijn bevestigd. "We moeten opnieuw beginnen. Dit komt stevig aan. Elk puntverlies is voor een topclub een nederlaag."

Volgens Hiddink heeft de ploeg te weinig afgedwongen. "Alleen dat we de wedstrijd neutraal kunnen houden. Dan weet je dat er nog wel een kans komt. En die hebben we dan ook benut. Dan mag je toch wel verwachten van gelouterde jongens dat je dat niet meer uit handen geeft. We zagen er niet goed uit bij de goal. Dit team is nog zoekende. De ragfijne communicatie die er was, is er nog even niet. Dat is de realiteit van vandaag. Een aantal moet op een hoger tempo leren werken."

"Dit is niet super dramatisch, maar we willen wel graag de controle en dominatie terugkrijgen. Dat is de realiteit van nu en van dit seizoen. Naast dat we kwalitatief nog een impuls moeten krijgen hebben we nu vooral ook heel veel mentale kracht nodig om na zo'n uniek seizoen goed om te kunnen gaan met tegenslagen."




Tags

hiddink afgedwongen dominatie gelouterde kwalitatief microfoon neutraal ragfijne terugkrijgen zoekende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage