Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook eerste autocombi naar Eindhoven

18 augustus 2005 16:24

Voor het eerste kunnen de supporters van de bezoekende club middels een zogenaamde autocombi maar PSV komen. Er is in Eindhoven een parkeerplaats gecre?erd welke rond thuiswedstrijden plaats kan bieden aan 120 auto's. De Vitesse supporters moeten zondag tussen 12.30 en 13.30 uur hun kaart omwisselen bij het Texaco tankstation Ganzenven aan de A50. Tot voor kort konden de supporters alleen met verplicht vervoer of geheel vrij vervoer komen waarbij heel vaak voor het eerste gekozen werd. PSV is van mening dat als bezoekende clubs met een autocombi i.p.v. een buscombi naar Eindhoven kunnen komen, zij een sterkere onderhandelingspositie krijgt om voor haar eigen supporters meer autocombi's in plaats van onterechte buscombi's te bewerkstelligen.




Tags

autocombi buscombi vervoer erd ganzenven gecre middels onderhandelingspositie parkeerplaats tankstation texaco vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte