Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij: PSV goed achtergelaten

22 augustus 2005 20:05

Verslaggever: RvN

In het Eindhovens Dagblad wil Van Raaij berichtgeving omtrent de financiele huishouding PSV dat hij heeft achtergelaten rechtzetten. "Ik heb PSV goed achtergelaten en niet ongezond, zoals wordt gesuggereerd."

Van Raaij voelt zich niet verantwoordelijk voor de tekorten die zijn ontstaan door de beleggingsfondsen om te zetten in leningen. "Natuurlijk, we hadden een aanzienlijk tekort. Dat kwam doordat er in de zomer van 2002 geen spelers waren verkocht, maar de transferrekening moet je altijd bezien over een langere periode. En dan komt PSV er goed uit. Pas later ontstonden er grotere tekorten, omdat het spelersfonds werd omgezet in leningen. Toen kwamen de afschrijvingen en rente volledig voor rekening van PSV."

Lees het gehele interessante stuk in het Eindhovens Dagblad

Meer op




Tags

raaij tekorten huishouding rente spelersfonds transferrekening

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage