Transparent
Inloggen
Sluiten

Andere omwissellocatie autocombi Roda JC

22 augustus 2005 20:59 - PSV.nl

Verslaggever: MP

De lokale autoriteiten van Kerkrade hebben gehoor gegeven aan de wens van PSV om een zo optimaal mogelijke regeling te treffen voor de autocombi. Hierdoor hoeven de supporters die gebruik maken van de autocombi niet eerst langs het Philips Stadion. De PSV-supporters kunnen hun omwisselbiljet omwisselen op parkeerplaats Roevenpeel bij Nederweert, langs de A2. PSV-fans die ten zuiden van Maasbracht wonen, mogen zelfs rechtstreeks naar het Parkstad Limburg Stadion rijden. Hier zijn wel voorwaarden op van toepassing. Zij dienen vooraf een e-mail te sturen naar kaartverkoop@psv.nl waarin zij hun naam en relatienummer van de PSV (Seizoen/Supporters) Club Card vermelden. De adresgegevens van deze personen wordt geverifieerd.

Het is voor alle PSV-fans niet toegestaan om zich op de wedstrijddag te bevinden in Kerkrade anders dan op de route tussen A76 en het Parkstad Limburg Stadion. Alle PSV-fans moeten bovendien in het bezit zijn van een PSV uitkaart en rondom het stadion in Kerkrade geldt een alcoholverbod.

Meer info: PSV kaartverkoop

Meer op PSV.nl




Tags

autocombi kerkrade omwissellocatie parkstad roda adresgegevens alcoholverbod geverifieerd maasbracht nederweert omwisselbiljet parkeerplaats regeling relatienummer roevenpeel route toepassing uitkaart wedstrijddag zuiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm arensman bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis