Transparent
Inloggen
Sluiten

Relatief zware loting voor PSV

25 augustus 2005 17:20

PSV heeft het niet zo best getroffen in de loting, zo is de heersende opinie onder de spelers van de landskampioen. Vooral op AC Milan zat men niet echt te wachten, na het emotionele verlies over twee wedstrijden in de halve finales van vorig jaar. Liever had men een Engelse club gehad. En ook Schalke en Fenerbahce worden als relatief zware tegenstanders gezien uit hun respectievelijke kokers.

Andr? Ooijer sprak in een reactie echter wel van "drie ge-wel-di-ge" ploegen om tegen te spelen, naast Milan. Als voordeel van de tegenstanders noemde hij het feit dat het gemakkelijk gegevens verzamelen zal zijn over de relatief bekende tegenstanders van PSV.

Ook de fans zaten vooraf niet te wachten op Milan. In de PSV Poll gaf 37,1% aan liever geen Italiaanse ploeg te treffen. Duitsland, van Schalke, stond op de derde plaats van 'liever niet-landen', met 11,2%.

Meer op




Tags

milan schalke duitsland fenerbahce heersende kokers ooijer opinie poll respectievelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage