Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Hiddink houdt rekening met vertrek Lee

25 augustus 2005 21:59

PSV-trainer en technisch directeur Guus Hiddink houdt rekening met een vertrek van Young-Pyo Lee. De linksback staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur en heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar een andere club.

"Er is nog niets definitiefs", aldus Hiddink. "Ik ga er voorlopig vanuit dat hij in ieder geval zondag nog met ons meespeelt."

Vervanger
Om bij een eventueel vertrek op niveau te blijven, is Hiddink op zoek naar een adequate vervanger: "We houden met alles rekening. Als we links en rechts nog wat inleveren, moeten er vergelijkbare spelers komen. Als er nog wat gebeurt, moeten ook wij wat doen. Binnen onze huidige selectie hebben we niet echt een opvolger in huis, al kunnen op die positie ook rechtsbenige spelers spelen. Dat er aan onze voetballers wordt getrokken, is de tol van het succes."




Tags

hiddink lee adequate definitiefs meespeelt pyo tol tottenham vergelijkbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman