Transparent
Inloggen
Sluiten

Beasley op stage bij PSV?

8 oktober 2000 13:03

Verslaggever: XB

Tijdens de laatste competitiewedstrijd van de Amerikaanse club Chicago Fire kondigde presentator Rob Stone op TV aan dat de Amerikaan DaMarcus Beasley aan het trainen zal gaan bij PSV in Europa.

De middenvelder die in de Major League Soccer (MLS) speelt heeft zich in de Amerikaanse competitie in de kijker gespeeld van meerdere Europese clubs. Voormalig PSV'er en huidig scout van PSV, Hans Gillhaus, heeft het 18-jarige talent gescout bij vele wedstrijden en hij zou nu verhuurd worden aan de Eindhovenaren.

In maart maakten wij melding van de interesse van PSV in de Amerikaan. Volgens het gerenommeerde sportblad Sports Illustrated zou PSV in die tijd zelfs een bof van rond de 2 miljoen gulden gedaan hebben op Beasley. De MLS, die de spelers van de competitie beheerd, zou het bod afgewezen hebben.

DaMarcus Beasley heeft al gespeeld op verschillende toernooien in de wereld al dan niet voor het nationale team van de Verenigde Staten. Bij zijn huidige club Chicago Fire speelt ook de bekende Bulgaarse veteraan Hristo Stoichkov.

DaMarcus Beasley is de jongste speler ooit in de MLS en werd op het WK onder 17, afgelopen jaar, tot 2e beste speler van het toernooi verkozen.

Meer op




Tags

beasley damarcus mls chicago fire stage beheerd bof gescout gillhaus gulden hans hristo illustrated kondigde presentator sportblad stoichkov stone veteraan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage