Transparent
Inloggen
Sluiten

Beckham onzeker tegen PSV

11 oktober 2000 12:06

Verslaggever: NvdL

Het is nog onzeker of Manchester United vedette David Beckham komende woensdag mee zal spelen op Old Trafford tegen PSV. De middenvelder, die in Eindhoven nog op de bank begon, heeft een blessure aan zijn knie.

Ondanks zijn blessure speelde Beckham toch mee op Wembley tegen Duitsland. Manager Ferguson reageerde hier furieus op. Hij was bijzonder kwaad op, toenmalig bondscoach, Kevin Keegan die hem ondanks zijn problemen toch opstelde.

"David zal een paar dagen moeten rusten en we zullen het daarna eens rustig bekijken. We hopen dat het niks ernstigs is, maar het is bijzonder twijfelachtig of hij komende zaterdag in de competitie mee speelt." aldus de reeds bekoelde Ferguson.

Beckham zal ??n dezer dagen onder de scan gaan om te kijken of er eventueel een operatie nodig is. "We hopen dat het resultaat van de scan gunstig is en dat Beckham in de wedstrijd tegen PSV zijn rentree kan maken in het team." aldus Ferguson.

Wegens zijn blessure zal hij vanavond ook niet meespelen met Engeland tegen het Finland van PSV'er Joonas Kolkka. Overigens is ook Gary Neville een groot vraagteken voor het duel tegen PSV.

Meer op




Tags

beckham ferguson scan bekoelde dezer duitsland engeland ernstigs finland furieus gary joonas keegan kolkka neville old opstelde trafford twijfelachtig vedette vraagteken wembley

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars pepi praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis