Transparent
Inloggen
Sluiten

Beasley met goal naar WK; Goal Farfan niet voldoende tegen Venezuela; Simons niet naar WK

4 september 2005 09:53

Verslaggever: RvN

DaMarcus Beasley blijft aan de lopende band scoren. In de belangrijke WK kwalificatie-interland tegen Mexico won de Verenigde Staten met 2-0. Beasley scoorde het tweede doelpunt door de bal na een assist langs de Mexicaanse keeper te krullen. De Verenigde Staten plaatste zich daarmee voor het WK in Duitsland.

Ook Farfan scoorde voor zijn nationale elftal. Hij kon echter niet voorkomen dat zijn al voor het WK uitgeschakelde ploeg met maar liefst 4-1 verloor van het steeds sterker wordende kleine voetballand Venezuela.

Voor Belgie is geen plaatst weggelegd op het WK in Duitsland. Met Simons in de basis verloor Belgie met 1-0 uit in Bosnie waardoor het WK onbereikbaar is geworden.

Meer op




Tags

beasley farfan simons venezuela belgie duitsland bosnie damarcus krullen kwalificatie mexico plaatst uitgeschakelde voetballand weggelegd wordende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte