Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: dit is het advies van de fans

8 september 2005 21:53

Verslaggever: RvN

Guus Hiddink keerde vandaag terug in Eindhoven na zijn trip naar Australie. Daarbij kon hij direct de nieuwe aanwinsten Ball en Reiziger ontmoeten. In de tijd dat Hiddink weg was, hebben veel fans hun favoriete opstelling aangepast aan de nieuwe situatie. Als we al die opstellingen samenvoegen tot een ideale opstelling van de fans, komt er een advies uit voor Hiddink dat hij zo zou kunnen opvolgen.

Ideale opstelling (berekend uit alle favoriete opstellingen):

Kon? (90.9%), Vennegoor of H. (54.0%), Farfan (97.3%)

Cocu (99.1%), Simons (86.3%), Afellay (70.1%)

Ball (80.5%), Alex (99.6%), Ooijer (93.2%) Reiziger (84.4%)

Gomes (99.4%)

De fans zetten dus zowel Ball als Reiziger direct in de basis. Reiziger wordt niet als vervanger van Bouma gezien maar op de backplaats gezet, Ooijer verschuift daardoor naar het centrum om een duo te vormen met Alex.

De nieuwe aanvaller Kon? komt op links te staan naast Vennegoor en Farfan. De komst van de Ivoriaan gaat ten koste van Beasley en een behoorlijk deel van de populariteit van Vennegoor of Hesselink.

Vul jouw eigen favoriete opstelling in of pas hem aan

Meer op




Tags

hiddink reiziger ball vennegoor farfan ooijer opstellingen afellay australie backplaats beasley bouma cocu gomes hesselink ivoriaan populariteit samenvoegen simons verschuift

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm arensman bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis