Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk zeer positief over Van Bommel

12 oktober 2000 23:20 - De Limburger

Verslaggever: RvW

Bert van Marwijk, Feyenoord coach en schoonvader van mark van Bommel, liet zich in De Limburger zeer positief uit over zijn schoonzoon. Hij vond de PSV-er met afstand de beste Nederlander, zeker in de eerste helft, in wat zijn eerste echte interland was. "Hij speelde de ballen goed in, was steeds aanspeelbaar. Hij heeft een bevredigende wedstrijd gespeeld. Jammer dat hij werd vervangen (red: hij werd vervangen door Van Marwijk's Feyenoord speler Bosvelt). Wat hij voor de pauze goed deed ging na de rust ongelukkig fout. Het was voor hem niet gemakkelijk om in zo'n elftal te debuteren. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij een nieuwe kans krijgt. Die heeft Mark verdiend."

Meer op De Limburger




Tags

marwijk bommel feyenoord aanspeelbaar bevredigende bosvelt limburger pauze schoonzoon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage